Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Πρωτη ανάρτηση...Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη...Λοιπον θα αρχίσω με ενα ξεχωριστό event...
Το κυριακάτικο σχολείο μεταναστών κανει την 4η αντιρατσιστική γιορτή του το Σαββατο 26 Ιουνιου !Ειναι μια τόσο ωραια προσπάθεια...Μια ακόμη ευκαιρία να φανερώσουμε τα πραγματικά μας αισθήματα και να αποβάλουμε το ρατσισμο και την ξενοφοβια που μας εχουν περασει...Νομίζω πως επιτέλους ήρθε η ωρα να ανακαλύψουμε το διαφορετικό που τοσο μας τρομάζει...Σ'αυτή τη γιορτή θα εχουμε την ευκαιρία να γνωρισουμε το πραγματικό προσωπο των "ξένων" και οχι αυτο που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.Επισης οπως κάθε χρονο στη γιορτή εκτός απο τις συζητησεις για οτι μας απασχολει και διαφορες εκδηλωσεις θα λάβει χώρα μια συναυλία Ελληνικών και μεταναστευτικών μουσικών σχημάτων...Μια ωραια κινηση για να δειξουμε στους "ξένους" πως δεν είναι μόνοι...



Σαββατο 26 Ιουνιου απο τις το απόγευμα στο Ανοιχτό Θεατρο Κολωνού!θα ακολουθησει συναυλία στις 7:30.ΕΙσοδος ενισχυσης 6 ευρω.
Θα είμαστε ολοι εκει!

10 σχόλια:

  1. θα ειμαστε ολοι εκει...
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγγνωμη?
    απο το να καθομαστε στον καναπε μας κοιταζοντας απο τις ειδησεις την καταντια μας καλυτερο δεν ειναι να προσπαθουμε να κανουμε κατι:)

    δες το και αλλιως..και να μην καταφερουμε κατι ,οπως λες, τουλαχιστον θα διασκεδασουμε
    Εσυ κατσε στον καναπε σου και κλαιγε την μοιρα σου...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μαρακι εχει γινει τιποτα τοσο καιρο...??? για αυτους οι πορειες ειναι κατι σθνηθισμενο....τις σπανε και τελος.... επανασταση ειναι αλλο πραγμα... κανε ενα κομα κατεβα στις εκλογες και αλλαξε ολους τους κανονες...αυτο ειναι επανασταση....αυτο εκανε και ο che......το να κατεβαινεις σε πορειες, να σπας και να φωναζεις εχει ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με το να καθεσε στον καναπε και να βλεπεις ειδησεις....δεν τους λεει τιποτα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντασου ομως να μην μιλουσε κανεις...να δεχομασταν αυτα που μας επιβαλλουν χωρις να αντιδραμε..σαν αυτες τις γυναικες που λες οτι εχουν συνηθισει τη σκλαβια τους και το θεωρουν φυσιολογικο.Εγω θα τρελαινομουν.Ας γινουμε αυτοι οι λιγοι επαναστατες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια με τρελαινει αυτο το πραγμα... δεν ειναι δυνατον να χανουμε το παιχνιδι, χωρις καν να εχουμε παιξει! κατεβα σε μια πορεια, δες πως ειναι να φωναζεις συνθηματα, νιωστο! και μετα πες οκ δεν καταφερα τιποτα, αλλα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ. Αυτο ειναι που πραγματικα μετραει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΑΡΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ.
    2. Ο ΤΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ''ΠΟΡΕΙΑ'' ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ. ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ...
    3. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κόμματα δε μπορούν να κάνουν επανάσταση για τον απλούστατο λόγο ότι πάσχουν από σαδισμό και όχι μαζοχισμό.

    Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ'ευχαριστω...
    Φυσικα και τα κομματα δεν μπορουν να κάνουν τιποτα.Ειδικα αν λειτουργουν ως μοναδες.Το θέμα ειναι ρι κανει ο καθένας μας ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο τσε εδωσε μαχη για τη δικτακτορια στη χωρα του δεν συμφωνησε να
    ερθουν εκατομυρια μεταναστες στη χωρα του,εγω πια δεν μπορω να κυ
    κλοφορησω ανετα οπως παλιοτερα.Ξενος μου εχει πει(παει γαμησει 5 ευρω)και δεν ειναι μεμονομενο γεγονος μου εχουν συμβει πολλα, και σε
    αλλα ατομα,και στο σχολειο μου υπηρχαν παρα παρα πολοι ξενοι και αυτο
    πριν 10 χρονια σε λιγο θα ξεπερασουν τους Ελληνες.Αλωστε τωρα με την
    οικονομικη κριση δεν μπορουμε ουτε εμας να συντηρισουμε αρα ολοι οι λα
    θρεοι εξω,και τωρα και οι νομιμοι μονο λιγη να μεινουν και οσοι δεν συμφωνουν να δινουν απο το μισθο τους, γιατι το κρατος δεν μπορει να τους συντηρισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

και αυτοι ειπαν...