Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ξυπνησα το πρωί με κύκλους κατω απο τα μάτια.Ξενύχτησα πάλι χθες...Τα πόδια μου πονούσαν απ'τα τακούνια ,το σουτιέν μου με εσφιγγε υπερβολικα,τα μαλλιά μου ήταν ξηρα απο τους τονους λακ που είχα βάλει.
Έκανα μπάνιο.Ανακουφιστηκα,αργότερα θα πάω για ψώνια έχω αυτη την ακόρεστη επιθυμία για κατανάλωση πάλι.Γιατί πονάει το χέρι μου?ούτε που θυμάμαι τι εγινε χθες το βράδυ...


8 πήγε η ώρα δεν προλαβαίνω..ξεχάστηκα πάλι στην τηλεόραση!Να θυμήθω να αγοράσω καινούριο κινητό.Τρέχω στο μπάνιο οπου περνάω δυο ώρες μπροστά στον καθρέφτη.Κοιταω το πρόσωπό μου κουρασμένο Βαμμένο στην εντέλεια και όμως κάτι του λείπει...Δεν δίνω σημασία πάω να βρω τι θα φορέσω.Ψάχνω σαν τρελή κάτι που θα με κάνει χαρούμενη (απο τα καινούρια μου αποκτήματα) αλλά τίποτα.Ισως πρέπει να ξαναπάω.Βρίσκω κάτι που μου αρέσει επιτέλους.Γαμώτο!Γεμάτα αίμα τα πόδια μου,κόπηκα πάλι πώς θα φορέσω το φόρεμα;!


Ηρθαν να με πάρουν.Στην καφετέρια δεν κατάφεραμε να ανοίξουμε καμιά συζήτηση απο τη μουσική..Δε βαριέσαι ειναι πολυ in και έχει και πολλα μωρά.Αντε να δούμε και σήμερα...Κατεληξα στο Villa τύφλα αγκαλιά με εναν άσχετο,δεν πειράζει φτάνει που είναι ωραίος...Πάμε σπίτι του.

Πρωί,Πού είμαι?Φτού γαμώτο θα 'χω ξεβαφτεί κιόλας έχω και κύκλους κάτω απο τα μάτια.Κ όμως κανένα μακιγιάζ δεν καλύπτει το κενό...

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ???

5 σχόλια:

  1. κειμεναρα. περιγραφει ακριβως το κενο της ψυχης μερικων κοριτσιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Ελα ντε. Ποια είναι;
    Προσωπεία που φοράμε ίσως όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
    Μακιγιάζ, φόρεμα, "κουλτούρα", μαθήματα, μόδα, άσκοπες έξοδοι, καφέδες, ποτάκια, μπαράκια.
    ;) ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως σε βρισκω σε προσκαλω στο μπλογκ μου,για συμμετοχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

και αυτοι ειπαν...